Menukaart

Salon Sauvage heeft een avontuurlijke kaart met een aantal Vlaamse klassiekers maar vooral heel wat gerechten met Mediterrane en Zuid-Amerikaanse invloeden.

Petite Bouffes - Grande Bouffes.

Voor de kleine honger is er keuze tussen een reeks kleinere gerechten: ‘les petite bouffes’ die je delen met je tafelgenoten. Grote honger? Ga dan voor een ‘Grande Bouffe’.

Naast de vaste kaart zijn er ook wekelijks nieuwe suggesties en verrassende cocktails. Even uitrusten kan perfect op het terras met een lekker stukje taart, een pannenkoek of andere zoete verleidingen.

Zondag net dat ietsje meer

Ook voor Salon Sauvage mag het de zondag net dat ietsje meer zijn. In de voormiddag kan je dan ook reserveren voor de Lazy Brunch. ** **In de middag kan je er genieten van een aperitief of een taartje. ** **Op zondag is er dus geen lunch wel zoals op de andere dagen een gezellige avonddis.

Lazy Brunch.

Zalig ontwaken op het ritme van een zondag. Elke zondag kan je vanaf 10:30 uur genieten van de Lazy Brunch. Een rijkelijk buffet waar je je bord gedurende 2,5 uur a volenté kan aanvullen. Brood, koffiekoeken, charcuterie, kaas ,eitjes bereid naar het moment, warme en koude seizoensgerechten, fruitsalade, …. Je vind het er allemaal. Koffie, melk, thee, water en fruitsap zijn inbegrepen in de prijs. (25 euro VW/ 9 euro kinderen 4-12/ kinderen < 4 gratis)

Al onze gerechten worden vers bereid, dit vraagt tijd. Wij rekenen hiervoor op uw begrip.

Bent u allergisch of vegetarisch? We maken met plezier een aangepast gerechtje. Geef ons op voorhand een seintje.